Wie is Petra ten Hoor-Schmidt?

Typisch Petra:
Enthousiaste professional | Daadkrachtig | Oplossingsgericht | Humor |  Kritisch | Overtuigingskracht | Impact

Mijn naam is Petra ten Hoor-Schmidt, getrouwd met Marco en samen hebben we een dochter: Janneke.  Mijn grootste hobby is ook de hobby van onze dochter, nl onze Friese merrie Mayke.

Het ontwikkelen,  enthousiasmeren, coachen en trainen van medewerkers en teams heeft altijd een prominente rol gespeeld in mijn werk. Dienstverlening is me met de paplepel ingegoten, aangezien zowel mijn ouders als broers en zussen werkzaam waren in de zorg.

Na een carriere in diverse internationale dienstverlenende organisaties, zoals Marriott Hotels, Golden Tulip Hotels, Delta Lloyd en ABN Amro bank, ben ik in 2014 gestart als zelfstandig ondernemer met het bedrijf TIPPS.  Mijn ambitie is om organisaties met klantcontact en hun medewerkers te helpen om nog beter te worden. Door mijn achtergrond in de hospitality en het bedrijfsleven ben ik goed in staat de koppeling te maken tussen klantgerichtheid/gastvrijheid en verkoop. Het resultaat is dat de verwachting van de klanten wordt overtroffen en de organisatie daarmee een bijdrage levert aan een hogere klantloyaliteit.

In 2014 heb ik mijn Post-HBO registeropleiding succesvol afgerond en ik mag mezelf nu gecertificeerd Trainer communicatieve- en managementvaardigheden (NOBTRA erkend) noemen. Verder ben ik in het bezit van een geldige VAR-verklaring en ben ik geregistreerd bij het CRKBO, waardoor ik in specifieke gevallen BTW-vrij mag factureren.